Zoeken naar
 
 
 

Aanmelden

Formulier


U kunt toegang krijgen tot deze site en de teksten printen in PDF of Word door u gratis aan te melden. Er zijn twee verschillende abonnementsvormen:

Jaarabonnement (gratis)
Dienst:toegang tot de gegevens van de website met behulp van een persoonlijke toegangscode, alleen bedoeld voor de abonnementhouder, conform de gebruikersvoorwaarden genoemd onder legal notice op deze site.
Periode:1 jaar
Ingangsdatum:datum van aanmelding
Kosten:geen
Het proefabonnement gaat automatisch in nadat u zich heeft aangemeld en is n jaar geldig. Het proefabonnement kunt u later altijd omzetten naar een adviesabonnement.
Aanmelden voor een jaarabonnement.

Advies abonnement
Dienst:toegang tot de gegevens van de website met behulp van een persoonlijke toegangscode, alleen bedoeld voor de abonnementhouder. Gebruik van telefonische/mail advisering inzake problematiek rond arbeidsongeschiktheid, zowel arbeidskundige als juridisch, door Flora van den Berg, gedurende een uur per jaar, conform de algemene voorwaarden genoemd onder legal notice op deze site. Een telefoonnummer is opvraagbaar via de mail.
Periode:een jaar
Ingangsdatum:datum van betaling
Kosten: 83,60,- ex. btw ( 101,15 incl. btw)
Zonder hernieuwde betaling stopt het abonnement na een jaar.
Aanmelden voor een adviesabonnement.Aanmelden voor een abonnement

Als u zich wilt aanmelden voor een abonnement, vul dan onderstaande formulier in. U ontvangt dan een bevestiging per e-mail. Daarna krijgt u de mogelijkheid om het abonnement te kiezen en online te betalen middels iDEAL.


Voornaam *


Achternaam *


E-mail adres *


Gebruikersnaam *


Wachtwoord *


Ik ga akkoord met de voorwaarden in de legal notice *


* = verplicht veld.

[ Verzenden ]