Voor wie?Veerkrachtig.nl is dč kennis- en informatiesite voor elke professional die zich bezighoudt met arbeidsongeschikte medewerkers. Het dienstverband verbindt de werkgever en de werknemer via vele lijnen. De toename van de complexiteit rond werk, inkomen en schadelast en de betrokkenheid van steeds meer professionals vraagt om snel inzicht in de wet- en regelgeving rondom arbeidsongeschiktheid. Ook is er steeds vaker behoefte aan een onderbouwde concrete en praktische oplossing in plaats van een doorwrochte juridische mening. We hopen dat deze site u hierin kan ondersteunen.

 

Overzichtelijk en toegankelijk voor een brede doelgroep

Naast werknemers en werkgevers spelen ook arbodiensten (met hun bedrijfsartsen) en arbeidskundigen een belangrijke rol in het hele proces rondom arbeidsongeschiktheid. Daaromheen bevinden zich nog veel meer professionals die behoefte hebben aan inhoudelijke kennis zoals HRM-medewerkers, juristen, rechtshulpverleners, verzekeringsartsen, boekhouders, re-integratiemedewerkers en mediators. Ook voor hen bevat deze site bruikbare informatie. Met het oog op een optimale gebruiksvriendelijkheid voor alle genoemde doelgroepen is gekozen voor een overzichtelijke structuur en zijn de teksten zo toegankelijk mogelijk geschreven.

 

Informatie niet gevonden?

Heeft u de informatie die u zoekt niet gevonden? Of vindt u het lastig deze te duiden? Dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Dit kan ook wanneer u tijdens een bezoek aan een bedrijf direct behoefte heeft aan een specifiek op uw casus gericht advies. U bereikt ons via 024-750 47 53. 

 

Behoefte aan reflectie in een hoofdpijndossier of sparren om scherp te blijven?

Het komt regelmatig voor dat de voorliggende problematiek de grenzen overschrijdt van uw mogelijkheden op dat moment. Hierdoor is het soms lastig de juiste oplossingsrichting te vinden. Aan tafel met Flora van den Berg of een andere specialist kan dan uitkomst bieden. Wij ondersteunen u graag: 

– Individueel: Bel 024-7504753 of stuur uw vraag naar info@veerkrachtig.nl.
– Groepsgewijs: Onder deskundige leiding organiseert Veerkrachtig.nl in de regio Nijmegen   
   regelmatig casus besprekingen of bieden wij u de mogelijkheid interactief te sparren. Tijdens
   deze oplossingsgerichte bijeenkomsten bespreken we door de deelnemers zelf ingebrachte
   casussen met veel ruimte en aandacht voor ervaringen, de wegen, strategieën, het UWV en de
   ‘do’s and don’ts'. Wilt u meer informatie over deze bijeenkomsten en data? Stuur
   dan een mail naar info@veerkrachtig.nl.

 

Uw input is welkom
Mist u iets op deze site? Onderwerpen, casuďstiek en wensen voegen we, indien relevant voor het hoofdonderwerp arbeidsongeschiktheid, graag toe. Natuurlijk delen we via deze site ook graag handige internetsites, literatuur en andere informatie. Uw input is welkom op info@veerkrachtig.nl.