Over deze siteAansprakelijkheid

De informatie op deze site is zorgvuldig bijeengezocht en wordt regelmatig geactualiseerd. Desondanks aanvaard veerkrachtig.nl geen aansprakelijkheid voor de juistheid. Ook kunnen er geen rechten aan ontleend worden. De volledige gebruiksvoorwaarden vindt u in de Legal Notice.

 

Aanduiding

Omwille van de leesbaarheid is op de site gekozen voor het gebruik van de aanduiding werkgever, werknemer of betrokkene. Dit geldt voor zowel de jurisprudentie als de teksten van eigen hand. In de vragenlijsten is de aanduiding eenvoudig naar eigen wens te wijzigen.

 

Personaliseren vragenlijsten

Deze website is beveiligd tegen ongewenst gebruik. Desondanks wordt het gebruik van namen in de vragenlijsten afgeraden. Een uitzondering geldt voor de automatische verwisseling van betrokkene in een zelf gekozen naam/adressering. Deze verwisseling vervalt na uitloggen, de zelfingevoegde tekst wordt behouden om eventueel verder mee te kunnen werken. Na gebruik kunt u de gegevens altijd wissen.

 

Bronvermelding

De teksten zijn van eigen hand, dan wel geciteerd uit wet- en regelgeving en jurisprudentie. Bij elke geciteerde tekst is een verwijzing opgenomen naar de bron met de volledige gegevens. In de meeste gevallen is dit Rechtspraak.nl. Een aantal keren wordt ook verwezen naar het tijdschrift JAR van SDU. Dit tijdschrift is niet vrij toegankelijk.

 

Literatuur

Indien artikelen en boeken toegankelijk zijn via Google books of andere bronnen wordt hiernaar verwezen.

 

Gebruik en verspreiding teksten

Naast de veelheid aan jurisprudentie bevat de site ook teksten van eigen hand. Voor gevalsbehandeling kunt u ze tot uw eigen tekst maken en gebruiken. Voor ander gebruik of verspreiding van de teksten dient u te overleggen.

Het abonnement is gratis.

 

Privacy ten aanzien abonnementgegevens

De gevraagde abonnementsgegevens worden alleen gebruikt om de inhoud van de site te verbeteren. De gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

 

Behoefte aan reflectie of advies op maat?

Veerkrachtig.nl biedt geen pasklaar antwoord op arbeidsechtelijke en sociale zekerheidsvraagstukken. Heeft u informatie gevonden, maar behoefte aan duiding, reflectie of advies op maat? Wij helpen u graag verder: info@veerkrachtig.nl.